Stefano Domenicali lemondott a Ferrari csapatvezetői posztjáról

Nyomtatás

Lemondott csapatvezetői posztjáról Stefano Domenicali, a Scuderia Ferrari vezetője.

alt"Mindenki szakmai életében eljönnek olyan különleges pillanatok, amikor szükség van bátorságra ahhoz, hogy meghozz nehéz és nagyon fájdalmas döntéseket" - nyilatkozta Domenicali a Ferrari hivatalos weboldalának. "Eljött egy jelentős változás ideje. Mint főnök, felelősséget vállalok a jelenlegi helyzetünkért, ahogy ezt mindig is megtettem. Ez a döntés azzal a céllal született, hogy tegyünk valamit azért, hogy felrázzuk a dolgokat, és ezért a csapatért, akikhez nagyon közel kerültem."


"Teljes szívemből szeretnék köszönetet mondani minden egyes férfinak és nőnek a csapatban, a versenyzőknek és a pertnereknek ezért a gyönyörű kapcsolatért, amit ezekben az években együtt élhettünk át. Remélem, hogy nagyon hamar visszakerül a Ferrari oda, ahol megérdemli, hogy legyen. Az utolsó köszönő szavaimat az elnökünkhöz intézném, amiért mindig támogatott engem, és minden szurkolónknak. Csak azt sajnálom, hogy nem tudtuk learatni annak a kemény munkának a gyümölcsét, amiért olyan keményen dolgoztunk az elmúlt években."

Domenicali 2008-tól volt a Scuderia csapatvezetője. 2008-ban konstruktőri világbajnoki címet szereztek, azóta azonban csak maximum a második helyekig jutott el a csapat vagy a csapat versenyzője az év végi összesítésben.

A szerkesztői stáb nevében kívánunk sok sikert az olasz szakembernek!


Tweet
Módosítás: ( 2014. április 14. hétfő, 13:30 )