Alonso: „Ausztráliában erősek leszünk”

Nyomtatás

altFernando Alonso az első tesztek után optimistának tűnik a 2013-as évvel kapcsolatban és nagy előrelépést jósolt a szezon kezdetére.

A spanyol bízik a sikerben: „Biztos vagyok benne, hogy erősek leszünk Ausztráliában” – nyilatkozta a formula1.com-nak. „Tudom, hogy sokkal jobb pozícióból indulunk, mint ahol abbahagytuk.” – vélekedett a spanyol, utalva ezzel arra is, hogy ég és föld a különbség a tavalyi és az idei autó között.

„Az a tény tesz igazán optimistává, hogy már tavaly is képesek voltunk harcolni a világbajnoki címért.”

Az előző szezonnal kapcsolatban még megjegyezte, hogy „ha el tudjuk kerülni a 2012-es évihez hasonló szezonkezdést, akkor nem látom okát annak, hogy ne küzdjünk a bajnoki címért, amennyiben javítunk is az autón.

„Akkor másodikak voltunk, most elsők akarunk lenni.”

A csapaton nem fog múlni, Alonso (aki csupán a tegnapi teszt alkalmával több mint 500 km-t és ezzel 110 kört tudhat maga mögött) szorgalmán sem és talán újra a „vörös Istennő” birtokolhatja majd az egyes rajtszámot a szezon végére.

Alonso tegnap twitteren tett közzé egy közös fotót nagy barátjával, Carlos Sainzzal, kétszeres rali-világbajnokkal és így prezentálta számunkra a „három napos borosta” alatt is felfedezhető győztes mosolyát. Nos, ezt a mosolyt szeretnénk látni minden futam után. A dobogó legfelső fokán.

Tamás Anett személyében újabb taggal bővült oldalunk szerkesztőcsapata, most az ő cikkét olvashattátok.
Balassa Péter szintén új szerkesztőnk, az ő írásával már tegnap találkozhattatok.


Tweet
Módosítás: ( 2013. február 20. szerda, 17:26 )