Massának pozitív érzései vannak az F138-cal kapcsolatban

Nyomtatás

altFelipe Massa úgy véli, hogy a Ferrari F138 egy lépés a jó irányba, amivel visszatérhet a győztesek útjára.

A Ferrari brazil versenyzője 2008-ban volt utoljára harcban a világbajnoki címért, ám a 31 éves versenyző az idei évben szeretne újra a világbajnoki trófeáért küzdeni. A mai bemutatón elmondta, hogy pozitív érzései vannak az F138-cal kapcsolatban.

„Ez mindig egy jó érzés – az első érzés -, amikor látod az autót” – kezdte a brazil. „Már volt több bemutatóm a karrierem során a Ferrarinál. Az elmúlt pár évben volt néhány nem túl pozitív érzésem, amikor első alkalommal láttam az autót. Azelőtt ez mindig nagyon pozitív volt. Azt kell mondanom, hogy most ez ismét egy nagyon pozitív érzés.”

„Talán ez csak az én személyes véleményem, de úgy gondolom, hogy jó volt látni az autót. Az autó sokkal kidolgozottabb. Van néhány érdekes részlet az autó körül, amin dolgozni lehet, hogy jó legyen a pályán. Majd meglátjuk, hogyan mennek a dolgok a pályán, de az érzésem az, hogy tényleg 100%-osan a jó irányba.”

Massa a jövő héten már pályára is viheti az F138-at, mivel a jerezi teszt első három napján ő dolgozik majd az új Ferrari volánjánál.


Tweet
Módosítás: ( 2013. február 03. vasárnap, 18:05 )