Alonso szerint "hízelgőek" Helmut Marko szavai

Nyomtatás

altHelmut Marko a Red Bullettin magazinnak adott nyilatkozatában bírálta Fernando Alonsót, miszerint a spanyol túl sokat foglalkozik a pszichológiai hadviseléssel, ám a spanyol e kritikákat „hízelgésnek” vette.

 

Alonso folyamatosan politizál” – nyilatkozta az osztrák, aki szerint a kétszeres világbajnoknak a vezetésre kellett volna több figyelmet szentelnie, és nem a „politikával és a vicces kommentekkel”. „Azt hiszem láttuk, hogy milyen stressz alatt volt a szezon vége felé. Olyan dolgokat mondott, mint „Hamiltonnal vagyok versenyben, nem Vettellel”, és hogy „Newey ellen küzdök”, s hasonló pszichológiai csatározások. Mi azt mondtuk [Vettelnek – a szerk.]: Ne foglalkozz vele.”

Alonso reagált a Red Bull tanácsadójának szavaira, és elégedetten konstatálta, hogy még mindig a Ferrarit tartják a legnagyobb ellenfélnek az osztrák csapatnál.

„Boldogan olvasom, hogy a Red Bull még mindig úgy gondolja, hogy mi leszünk a legfőbb riválisai a következő évben! És még azelőtt, hogy a tesztek elkezdődnének!! Hízelgő.. ;)” – írta Alonso a Twitterén.


Tweet
Módosítás: ( 2013. január 09. szerda, 18:25 )