Online mutatja be új autóját a Ferrari

Nyomtatás

altA Ferrari törölte a holnapra tervezett bemutatóját a Maranellóban uralkodó rossz időjárási körülmények miatt.

Az eredeti tervek szerint az autót péntek reggel mutatták volna be a csapat főhadiszállásán, majd egy promóciós film elkészítése céljából pályára is gurultak volna vele a fioranói tesztpályán. Azonban az Európában uralkodó nagy hideg, és az olaszországi nagy havazás miatt a Ferrari kénytelen volt törölni a bemutatót.

A döntés hátterében az áll, hogy a havazás, és így a rossz közlekedési viszonyok miatt nem tudták biztosítani a több, mint 300 vendég Maranellóba érkezését. Emellett az új autónak is időben Jerezbe kell érkeznie, hogy a csapat megkezdhesse a téli teszteket február 7-én.

Azonban a Ferrari bejelentette, hogy a külön az erre a célra készült honlapon bemutatják az új autót, így a Red Bull és a Lotus mellett, az olasz alakulat is online leplezi le új autóját.

"Még mindig erősen havazik itt, Maranellóban" - állt a rövid közlemény a Ferrari twitterén. "Emiatt az új F1-es autó bemutató ceremóniája elmarad. Képek, interjúk és az új autó technikai adatai holnap online lesznek elérhetőek."

Az új autóról az előbb említett információk az alábbi linkre kattintva érhetőek majd el holnap 10:30-tól:

http://singleseater2012.ferrari.com/


Tweet
Módosítás: ( 2012. február 02. csütörtök, 10:16 )