Todt: Egy egészen más Massát láthatunk majd az idei évben

Nyomtatás

massa_smedley_jerezFelipe Massa menedzsere, Nicolas Todt biztos abban, hogy 2012-ben egy egészen más Massát láthatunk majd a versenypályán.

A 2011-es év nem úgy alakult Massa számára, ahogy azt elképzelte. A brazil versenyzőnek nem sikerült dobogós helyen végeznie, és a pontokat tekintve is jelentősen elmaradt csapattársa, Fernando Alonso teljesítményétől.

Azonban menedzsere optimista Massával kapcsolatban, és úgy véli, hogy a 30 éves versenyző sokkal erősebb lesz az idei szezonban.

"Massa 2011-es szezonja nagy csalódás volt, és ő az első, aki ezt elismeri" - nyilatkozta Todt az Autosprint magazinnak. "Szóval a tavalyi szezon végén tudta, hogy nagy változásra van szüksége."

"Sokat beszéltem vele, a mérnökökkel és Stefano Domenicalival, megpróbáltunk mindent elemezni, amiben javulnia kell. És azt kell mondanom, hogy már 2012 első pár hetében egy sokkal magabiztosabb Felipével találkoztam, sokkal nagyobb bizonyítási vággyal, hogy megmutassa, még mindig éhes a sikerre."

"Szükségünk van arra, hogy a pályán is megerősítse ezt, de úgy érzem mondhatom azt, hogy egy egészen más Massát láthatunk majd az idei évben" - nyilatkozta a francia menedzser.


Tweet