Ferrari szektor idén is a Club tribünön - Gyere Te is!

Nyomtatás

Idén már 31. alkalommal látogat el hazánkba a Száguldó Cirkusz. Akik az utóbbi években kint voltak velünk Mogyoródon, azok tudják, mennyire felejthetetlen és csodás élmény a helyszínen szurkolni. Idén sem hagynánk ki, hogy személyesen szorítsunk a kedvenc csapatunknak és pilótáinak. Ha van kedved, csatlakozz hozzánk!

A Forma-1 Club jóvoltából idén már nyolcadszor van lehetőségünk arra, hogy mi, Ferrari szurkolók egy helyen legyünk, a „B” szektor első sorától felfelé haladva. A Silver 4 tribün „B” szektor első sora már szinte teljesen le van foglalva a klubtagoknak. Ez semmivel sem kerül többe, mint a klubjegy, vagyis ugyanúgy 30 000 Ft-ba kerül (klubtagságival együtt.) (Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az árat nem érinti az euró árfolyama, ez nem fog változni!)

Plusz infó:

A jegyek 4 napra szólnak, beleértve a csütörtöki boxutca látogatást is. Napijegyet nem lehet venni. 

Club Tribün felnőtt bérlet: 20.000 HUF + Klubkártya: 10.000 HUF = 30.000 HUF

Club Tribün gyermek bérlet: 10 000 HUF

 

Az idei még nem érkezett meg :)

Ha felkeltettük a kíváncsiságodat, érdekel a dolog és azt szeretnéd, hogy Ferrari szurkolók vegyenek körül a tribünön, kérlek sétálj be a Forma 1 Club irodájába és jelezd hogy Te a club tribün "B" azaz Ferrari szektorába kéred a jegyed.

Nagyon fontos, hogy mielőtt megvennéd a jegyedet, feltétlenül jelezd kérlek az ügyintézőnek, hogy Te tagja vagy a Ferrari Fan Club-nak és a Club tribün B szektorába kéred a jegyed (Ferrari "B" szektor ). Online jegyrendelés esetén a megjegyzés rovatban tüntessétek fel kérlek, hogy Ferrari Fan Club tag vagy és B szektorba kéred a jegyed!

Hungaroring Forma-1 Klub Egyesület 
 
 
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 11. 
Tel.: +36 1 327-0987
E-mail: info@forma1club.hu

 

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 08:00-16:00, Péntek: 08:00-14:00 
 
Ha bármi kérdésed lenne, állunk rendelkezésedre.


2010-ben "Welcome Back Felipe" transzparensünket már Felipe is üdvözölte blogjában :) Mi semmi jónak elrontói nem vagyunk :) Tehát transzparensekre fel várjuk Alonsós, Felipés vagy szimplán Ferraris transzparenseiteket is :)
 
2014-ben Már Schumit is bíztattuk a Forza Schumis transzparenssel! :)
 
2015-ben Schumi találkozónkon Bianchira is emlékeztünk :(

 

A nagyításhoz kattints a képre :

 

 

2015-ban is lesz találkozó :)

Üdvözlettel:

a Ferrari Fan Club csapata  

Forma-1 Club elérhetősége:

 

 

 

 
 
Tavaly a Ferrari.com-ra is kikerültünk :)

Tweet
Módosítás: ( 2016. május 04. szerda, 16:41 )