Üléspróba után fizikai tréningen vesznek részt a Ferrari versenyzői

Nyomtatás

alo_masMíg a Ferrari mérnökei az utolsó simításokat végzik az idei autón, Fernando Alonso és Felipe Massa a Kanári-szigetekre utazott, hogy fizikálisan is felkészüljenek a 2012-es szezonra.

A két versenyző kedden Maranellóban járt, ahol üléspróbán vettek részt. Alonsón és Massán kívül a Ferrari főhadiszállásán jelen volt a csapatfőnök, Stefano Domenicali és több mérnök is, akiktől a versenyzők megtudhatták az autó fejlesztésével kapcsolatos információkat.

Ezután Alonso és Massa egy kanári-szigeteki edzőtáborba utazott Jules Bianchi és Davide Rigon társaságában, ahol több napos fizikai felkészülésen vesznek részt, hogy a lehető legjobb formában vágjanak neki a szezonnak.

A Ferrari versenyzői jövő héten térnek vissza Olaszországba, hogy részt vegyenek az új autó február 3-ai bemutatóján, Fioranóban. Ha az időjárás engedi, még aznap pályára is viszik az új F1-es Ferrarit, hogy egy promóciós filmet forgathassanak.

A február 7-én kezdődő jerezi teszt első két napján valószínűleg Felipe Massa, míg az utolsó két napon Fernando Alonso róhatja majd a köröket az új versenygéppel.


Tweet