Montezemolo: Ez az igazi Ferrari!

Nyomtatás

altLuca di Montezemolo az Olasz Nagydíjat leszámítva nem szokott elutazni a futamokra: a hétvégén megtette, a csapat pedig győzelemmel örvendeztette meg a vezért.

„Ez a Ferrari a legjobb formájában, amelyet mindenki látni akar” – nem tudta, s nem is akarta leplezni elégedettségét az olasz.

Egyik szeme sírt, a másik nevetett, amikor pilótáinak eredményességére gondolt. Míg Fernando Alonso keresztülhámozva magát a mezőnyön meghódította Valenciát, addig Felipe Massát folyamatosan külső tényezők akadályozták a siker elérésében. „Fernando fenomenális volt és nehéz szavakba önteni a futamát. Nagyon csalódott vagyok viszont Felipe miatt, aki szerencsétlenül járt: nagyon jól vezetett és biztos vagyok, hogy szerezhetett volna egy jó eredményt, ha nem hátráltatták volna a problémák.”

Végül megemlékezett a néhány héttel ezelőtti kettős földrengésre, amely Olaszország északi részét érintette. Az olasz reméli, hogy legalább néhány pillanatra örömet tudtak szerezni a szerencsétlenül járt emberek számára. „Ma egy olyan csapat szellemiségét láttunk, amelyet a soha fel nem adás jellemez és ez érvényes a hazai régiónk,Emilia Romagna felfogására is, ahol oly sok ember megy keresztül egy nehéz időszakon a néhány héttel ezelőtti földrengések után: reméljük, hogy ez a győzelem legalább egy mosolyt csal az arcukra!”


Tweet
Módosítás: ( 2012. június 25. hétfő, 19:52 )