Montezemolo nyílt levélben buzdította csapatát

Nyomtatás

alt"A bajnokság a mi kezünkben van" - így kezdte Luca di Montezemolo nyílt levelét, melyet a Scuderia dolgozóinak címzett, mielőtt a csapat még elindult volna a Monacói Nagydíjra.

Felemás öt futamon van túl a Ferrari az idei évben. Fernando Alonso jelenleg Sebastian Vettellel megegyező pontszámmal vezeti az egyéni bajnokságot, a konstruktőri versenyben azonban csupán a negyedik helyen áll az olasz istálló. A Ferrari első embere a csapat hivatalos weboldalán közétett nyílt levélben próbálta feltüzelni és biztatni a csapat minden egyes tagját.

"A bajnokság nagyon nyitott, és eddig még nem volt egy domináns erő sem" – folytatta levelét a Ferrari elnöke. "Bizonyos körülmények és az autó javítása érdekében itt elvégzett munka, valamint Alonso nagyszerű képességeinek köszönhetően vezetjük a bajnokságot öt versenyt követően. Előnyt kell ebből kovácsolnunk, mindenkinek a legjobbját kell nyújtania itthon és a versenypályán is, beleértve Massát is, akinek haza kell hoznia azokat az eredményeket, amiket várunk tőle."

"Domenicalitól tudom, akivel állandó kapcsolatban vagyok, hogy milyen keményen dolgoztok mindannyian.  Ebben biztos vagyok, már csak azért is, mert a bajnokság megnyerése csak és kizárólag tőlünk függ: a képességünktől, a kreativitásunktól, az elszántságunktól és a vágytól, hogy megmutassuk, mi vagyunk a legjobbak"
- zárta sorait di Montezemolo.


Tweet
Módosítás: ( 2012. május 21. hétfő, 18:11 )